Brand Kållered

2 days agoE6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten. Also applies to Kungsbacka and Mölndal.


Flaggstangsslinga Led Flaggstang Ljusslinga Julbelysning

Trafiken på motorvägen var helt eller delvis avstängd under en stor del av dagen.

. 031-795 46 47 Fax. Brand i Kållered E6 stängdes av. 2 days agoFullt utvecklad brand i husvagnsaffär i Kållered.

Det brinner kraftigt i en industrilokal i Kållered i Mölndals kommun. 2 days agoEn storbrand bröt ut i Husvagnshuset i Kållered under måndagsmorgonen. Det var vid klockan.

Det var vid kl. Det säger räddningstjänstens insatsledare. Förbi admin August 8 2022.

Vi måste börja om från början igen. 2 days agoDet brinner i en industrilokal i Kållered Göteborg. Det finns ingenting kvar.

Back to the overview image of ALL facilities. Han berättade att det slog ut lågor från både takfot och fönster. E6 är helt avstängd i båda riktningarna mellan Kålleredsmotet avfart 63 och Torrekullamotet avfart 65.

Branden ledde till en början till totalstopp i trafiken men nu har vägen öppnats upp i. Brinnande husvagnar i en butik nära vägen ledde till att trafiken på E6 i Kållered stoppades. Publicerad 8 aug 2022 kl 0827.

Totalt har 15 enheter från räddningstjänsten larmats ut. 2 days agoNyheter Branden som ödelade Husvagnshuset och ett antal andra affärslokaler på Gamla riksvägen 150 har satt företagarnas värld i gungning. Det brann på måndagen kraftigt i en husvagnsbutik nära E6 i Kållered söder om Göteborg.

E6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered i Göteborg. Brandkåren är på plats med omkring 10 enheter. 8 augusti 2022 0913.

I nuläget finns det ingen prognos om hur länge vägen kommer vara. I nuläget finns det ingen prognos om hur länge vägen kommer vara avstängd säger Stefan Loryd larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg. 2 days agoDet brinner kraftigt i en industrilokal i Kållered i Mölndals kommun.

0700 1600. August 8 2022 0 kommentar. E6an mellan Kålleredsmotet och Torrekullamotet är helt avstängd på grund av den omfattande branden.

August 8 2022 0 kommentar. 2 days agoBranden i den industrilokal i Kållered som huserar en husvagnsbutik var mycket svårsläckt. Geographically Kållered is mainly a dell surrounded by ridges and mountainous terrain with partially dense forestry particularly towards the south.

Kraftig rök väller ut från byggnaden. Hem Sverige Brand i industrilokal i Kållered E6 avstängd. 2 days agoBrand i Kållered E6 avstängd.

2 days agoBranden i husvagnslager i Kållered. 2 days agoDet brinner i en industrilokal i Kållered Göteborg. 031-795 46 70 kalleredskrotfragse.

Kållered is a locality and a township situated in Mölndal Municipality Västra Götaland County Sweden with 7456 inhabitants in 2010. Brand i industrilokal i Kållered E6 avstängd. E6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten.

Vi jobbar för fullt men vi har ingen prognos för när det kan vara släckt säger Stefan Loryd presstalesperson på räddningstjänsten Storgöteborg. Cookies för att fungera så bra som möjligt för dig. Polisen finns kvar på platsen med en mindre resurs.

Branden ledde till en början till totalstopp i trafiken men nu har vägen öppnats upp i södergående riktning. Trafiken på motorvägen var helt eller delvis avstängd under en stor del av dagen. Brandkåren är på plats med omkring 20 enheter.

2 days agoDet brann på måndagen kraftigt i en husvagnsbutik nära E6 i Kållered söder om Göteborg. Brand i industrilokal i Kållered E6 stängdes av. Facebook Twitter Pinterest Whatsapp.

Över 15 enheter från räddningstjänsten har larmats ut. Totalt har 15 enheter från räddningstjänsten larmats ut. 2 days agoDet brinner i en industrilokal i Kållered Göteborg.

Även polis och ambulans finns på plats. 2 days agoE6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg. Förbi admin August 8 2022.

2 days agoE6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten. Branden ledde till en början till totalstopp i trafiken men nu har vägen öppnats upp i. Det är en fullt utvecklad brand i en större industrilokal och vi jobbar på platsen sa Christer Dyrfelt vid 6-tiden på måndagsmorgonen.

The locality is a built up area despite the number of. Branden ledde till en början till totalstopp i trafiken på E6 men nu har vägen öppnats upp i södergående riktning. E6 har öppnat för trafik Uppdaterad 0950 Publicerad I går 0804 Bild 1 av 2 En kraftig brand utbröt.

Rikard Peterson som tillsammans med sin bror driver Husvagnshuset är nedslagen. Det brinner i en industrilokal i Kållered Göteborg. Det på grund av en omfattande brand i en industribyggnad vid Kålleredsavfarten.


Pin Page

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1